Een grote vrac snoep van hoge kwaliteit

logo

Zelf snoep in huis halen om te verkopen of om zelf lekker op te eten? Dit kan bij Snoepman. Als je jouw snoep besteld bij Snoepman ben je verzekerd van goed snoep voor groothandelsprijzen. In het snoep zit niet onnodig veel zoet en smaakstof. Zo wordt het snoep niet alleen lekker voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Een grote vrac snoep is ook echt groot bij Snoepman. Bij groot moet je denken aan een kilo of 29 tot aan een kilo of 116. Als je zelf snoepzakjes wilt maken om te verkopen bij een markt voor het goede doel of om uit te delen na een verjaardag van iemand.

snoepzakjes-150gr

Bestellen van het snoep

Het bestellen van het snoep is heel eenvoudig. Ze hebben het voor de mensen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je kiest de artikelen die je wilt bestellen en deze reken je af met Ideal of een andere betaalmethode. Na de bestelling wordt er zo snel mogelijk gezorgd dat jij deze in huis hebt. 

Chocolade

Naast de snoepzakjes en de vrac snoep hebben ze ook nog een kleine collectie aan chocolade die je op de website kan zien. Ze hebben chocolade truffels en chocolade zeevruchten. Deze chocolade producten zijn gemaakt volgens het eeuwenoude belgische recept. Dit verzekerd dus kwaliteit. 

Klantenservice

De klantenservice van Snoepman is erg goed. Als je met vragen rondloopt over de diensten en producten kunnen ze deze deskundig beantwoorden. Ook kunnen ze je advies geven.